luni, 19 ianuarie 2009

Întâlniri interesante

Vineri, 17 ianuarie, ora 13.35.
Un Porche Cayenne parchează exact la intrarea în Julis Mall. Tăbliţa de înmatriculare din faţă lipseşte. Din maşină coboară cu o faţă obosită marele finanţator de la Vaslui, Porumboiu:
- Băiete - strigă supărat către omul de ordine ce-şi face veacul la intrare - vino până aici.
Omuşteanul se apropie timid de marele individ.
- Ia de-aici 100 de franci şi ai grijă de maşina asta!
Tânărul îmbrăcat în haine de camuflaj ia milionul şi dă respectuos din cap că a înţeles ordinul.
La intrare, Porumboiu dă nas în nas cu "prefectul" Radu Prisăcaru. Se salută rece şi-şi vede fiecare de drumul său. Răducu tocmai dăduse cheile de la noul Chrysler omului său de încredere (un individ cu statură imensă şi faţă de killer). Apoi se întoarce alene către masa unde-l aştepta Vali (alias Sălăvăstru) cu un important om de afaceri local. Bănuiesc că au discutat despre noua poziţionare strategică a liberalilor în actuala situaţie geo-politică europeană, îndeosebi în scandalul gazelor declanşat de Rusia şi Ucraina şi ameninţarea U.E.
Vali se întinde somnoros şi plictisit peste mesele din jur. Nimeni din cei aflaţi la terasa din mall nu pare a fi deranjat de proasta creştere a individului. Ca el sunt mulţi în ţara asta...
Nu-i aşa că-i bine să fii în opoziţie!?

Arborele genealogic al Corupţiei din Iaşi

Rădăcini vizibile: Nichita - Fenechiu - Cârlan
Rădăcini de susţinere: Nelu Prisăcaru - Bogdan Piţigoi - Marcel Popa - Iulian Dascălu - Mardarasievici
Rădăcini din umbră: Cezar Caluschi - Emilian Eva - Ghiorghi Plai - Marian Gheorghiţă - PF Daniel - Tiberiu Simion
Rădăcini-anexă: Cosmin Coman - Valerian Sălăvăstru - Dănuţ Prisecariu - Radu Prisăcaru - Petru Movilă - Ştefan Susai - Iulian Micu - Florin Gheţău - Vasile Eţcu - Marius Bodea - Blănaru - Constantin Şerban - Ghiocel Asimionesei - Iulian Şerban - Liviu Bulgaru - Cristian Adomniţei.

Restul nu are nici o importanţă!!!

Sfat util:
distrugeţi întreaga reţea subterană de rădăcini târâtoare şi veţi avea un oraş atât de curat şi de frumos cum nu mai este altul pe pământ.